Українська версія сайту

30-03-2018

Впродовж тижня з курсантами другого курсу Навчально-наукового інституту №3 проводились практичні заняття з навчальної дисципліни Тактико-спеціальна підготовка за темою: «Організація і тактика дій поліції при затриманні суспільно-небезпечних осіб у громадському транспорті».

 

До занять були залучені практичні працівники Управління поліції в метрополітені, а саме: підполковник поліції Левченко Антон Леонідович, начальник карного розшуку УП у Метрополітені ГУНП м. Києва, заступник командира роти патрульної поліції старший лейтенант Анатолій Воромюк та старший інспектор відділу превенції майор поліції Володимир Назаренко.

Практичні працівники підібрали для курсантів завдання з врахуванням специфіки професійної діяльності та вимогливо віднеслись до якості виконання курсантами завдань. Офіцери особливу увагу приділили нормативним питанням та власному досвіду організації і здійснення поліцейських заходів у непростих умовах роботи метрополітену столиці. Заняття проводились у реальній обстановці «часу пік», що додало курсантам особливого ставлення до відпрацювання практичних навчальних завдань.

Під час навчальних занять курсанти мали нагоду ознайомитись з особливостями організації роботи та тактики дій оперативних працівників по виявленню і розкриттю злочинів «по гарячих слідах», взаємодії між підрозділами поліції, відпрацювати практичні навички затримання злочинців у громадському транспорті, навчилися виявляти основні риси, які вказують маргінальну зовнішність злочинця.

Здобуті навички будуть надзвичайно корисними під час виконання ними службових обов’язків у майбутньому.

 

курсант 2 курсу ННІ №3 Олександра Приходько

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X