Українська версія сайту

За досвідом до «DE JURE»

06-11-2014

Вже не вперше новостворені юридичні клініки вищих навчальних закладів столиці приходять до юридичної клініки «De jure» навчально-наукового інституту  підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України за досвідом. Цього разу, 6 листопада 2014 року, до нас завітали учасники юридичної клініки Київського інституту Національного університету Одеська юридична академія разом із керівником – Андрієм Олександровичем Галаєм.

Анатолій Федоров – курсант 32 навчального взводу факультету підготовки фахівців для Національної гвардії України – активний учасник юридичної клініки «De jure», розповів колегам клініцистам про історію юридичної клініки, засновником якої та, не так давно, керівником, відзначимо, був Андрій Олександрович Галай. Також, Анатолій окреслив основні напрями діяльності юридичної клініки «De jure», серед яких юридичне консультування та проведення правопросвітніх занять з учнівською молоддю. Особливо цікавою для гостей стала інформація про правила прийому громадян, ведення документації та правопросвітні інтерактивні заняття.

Так, клініцисти-новачки залишились задоволеними зустріччю та реалізовуватимуть отриману інформацію на практиці. У свою чергу, наші клініцисти наголосили, що двері юридичної клініки «De jure» завжди відкриті для усіх охочих отримати нові знання чи обмінятись досвідом.      

науковий співробітник наукової лабораторії

з проблем громадської безпеки ННІПФПМГБНГУ

Національної академії внутрішніх справ

Віра Муранова

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X