Українська версія сайту

Заняття в умовах, наближених до бойових

19-10-2016

Курсанти другого року навчання факультету №2 – підготовки фахівців для Національної гвардії України закінчили тижневі заняття з тактичної підготовки військ, загальної тактики, військово-інженерної підготовки, стрілецької зброї та вогневої підготовки, які проходили в період з 10 по 17 жовтня поточного року на базі військової частини 3070 (с. Старе). Попереду – завжди умовний ворог, все це для того, щоб створити умови, що найбільш наближені до бойових.

Заняття в умовах, наближених до бойових

Під керівництвом викладачів кафедр факультету проводились стрільби зі стрілецької зброї у денний та нічний час, а також відпрацьовувались питання подолання водних перешкод, транспортування поранених, орієнтування на місцевості. Саме у таких умовах загартовується майбутній офіцер, адже під час проведення практичних занять проявляється психологічна стійкість та фізична витривалість військовослужбовця.

Заняття в умовах, наближених до бойових

Курсанти отримали велике задоволення від проведених занять та дізналися багато цікаво та корисного, і у майбутньому зможуть використовувати набуті навички для навчання своїх підлеглих.

Заняття в умовах, наближених до бойових

Командування факультету та викладачі доклали максимум зусиль для того, щоб навчання були цікавими та насиченими. В подальшому, таких занять буде ще багато, адже військова наука, для кращого засвоєння, вимагає постійної практики.

Капітан Ярослав Гудзяк

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X