Українська версія сайту

02-04-2018

Понад 20 років ліцей «Гранд» співпрацює з колективом Національної академії внутрішніх справ щодо спільної роботи у патріотичному вихованні учнів загальноосвітнього навчального закладу.

Протягом лютого – березня, в рамках навчальної дисципліни «Захист Вітчизни», на базі ННІ №3 проводились заняття з вогневої та фізичної підготовки з учнівською молоддю випускних класів ліцею «Гранд».

Метою таких занять є не тільки необхідність теоретичної, практичної, фізичної підготовки учнівської молоді до захисту Вітчизни, а й створення умов для формування та удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок, високої патріотичної свідомості.

У спортивному комплексі інституту викладачі кафедри тактико-спеціальної підготовки відпрацьовували з учнями основні прийоми рукопашного бою.

У тирі інституту, під керівництвом викладачів кафедри вогневої підготовки, хлопці вивчали тактико-технічні характеристики пістолета Макарова та автомата Калашникова, відпрацювали нормативи по збиранню та розбиранню зброї, потренувалися у електронному тирі, а також мали змогу постріляти безпосередньо у тирі.

Після спільних занять з працівниками академії випускники ліцею «Гранд» лише закріпили своє переконання продовжити навчання в стінах НАВС.

Керівництво ліцею «Гранд» дякує ректору академії за надану допомогу у практичній підготовці молоді до захисту Батьківщини, її патріотичному виховані, зазначаючи, що така співпраця сприяє підвищенню авторитету поліції та професійній орієнтації учнів для вступу до Національної академії внутрішніх справ.

 

 

ВСГР ННІ №3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X