Українська версія сайту

Заохотили кращих спортсменів ННІ № 3

29-11-2017

28 листопада в Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації відбулося урочисті заходи з нагоди відзначення призерів Спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів Дарницького району та переможців Фестивалю талановитої молоді «Молодість - 2017».

Заохотили кращих спортсменів ННІ № 3

Захід відкрив виконуючий обов’язки голови Дарницької РДА Петро Захарченко, зазначивши, що Україна багата на обдаровану молодь, яку треба підтримувати, тому що вона – майбутнє нашої держави. Він подякував студентам, курсантам, керівникам, викладачам навчальних закладів за активну участь в спортивній Спартакіаді та творчому Фестивалі. Побажав усім гарних виступів, чудового настрою, нових вражень та перемог.

Після привітальних слів Петро Захарченко перейшов до нагородження кращих спортсменів Дарницького району, серед яких і курсанти ННІ №3.

Заохотили кращих спортсменів ННІ № 3

Вони гідно представили Національну академію внутрішніх та були відзначені заслуженими нагородами. Цього вечора за спортивні досягнення отримали подяки та медалі Андрійчук Тетяна, Дзядченко Богдан, Захарко Ірина, Жовтовський Іван, Марценюк Андрій, Койда Ярослав. Пивовар Дмитро, Полюшко Денис, Бромарецький Олександр, Шимончук Вікторія, Нагорнюк Ольга, Крячко Олександр, Коханович Борис, Непомящий Василь, Дуброва Владислав, Мількевич Олександр, Ремізов Владислав, Шемехно Павло.

Вітаємо наших переможців і бажаємо подальших успіхів у спорті.

 ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X