Українська версія сайту

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

04-10-2017

3 жовтня, за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, на базі спортивного комплексу військової частини № 1948 проходила військово-патріотична гра «Патріот». Учасники збірної команди навчально-наукового інституту №3 гідно представили Національну академію внутрішніх справ, посівши почесне перше місце.

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

В грі прийняли участь команди навчальних закладів Дарницького району: Київського медичного коледжу № 3, Київського професійного будівельного ліцею, Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки НАУ.

На початку заходу усі присутні переглянули виставку зброї та техніки.

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

А далі, після дружніх та теплих привітань, розпочалися змагання.

Учасники «Патріоту» намагались максимально показати свою витривалість, спритність та силу при виконанні конкретних завдань. Команди змагалися у стройовій підготовці, підтягувані на перекладині, стрибках на скакалці, розбиранні та збиранні автомату, воєнізованій естафеті. Фіналом змагань було перетягування канату. По всіх позиціях наша команда отримала високі оцінки професійного журі.

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

Команда ННІ №3 була відзначена Кубком за перше місце та грамотами. Вручали нагороди начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту Ляхович Микола Петрович, керівник Всеукраїнської асоціації учасників АТО, Сломчинський Олексій Андрійович та депутат Київської міської ради Ярмоленко Юлія Олександрівна.

Після офіційної частини приємним подарунком для всіх стала концертна програма від професійного творчого колективу.

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

Ми щиро вітаємо наших переможців – слухачів магістратури: Тетяну Салій, Олександра Маслюка, Володимира Ткачука, Владислава Щирого та курсантів: Богдана Дзядченка, Івана Жовтовського, Олександра Бромарецького, Олега Савенчука. Підтримували учасників змагань тренер, старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Корнійчук та завідувач відділення соціально-гуманітарної роботи Богдан Дума.

З нагородами, позитивними емоціями та гарним настроєм команда повернулася до навчального підрозділу, де на оперативній нараді їх привітав директор інституту Дмитро Андреєв. Він зазначив, що будуть підготовлені матеріали на заохочення переможців правами ректора академії.

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

Збірна команда ННІ №3 – переможці гри «Патріот»

Вважаємо, що благородна мета військово-патріотичної гри «Патріот» – забезпечення єдності виховання, розвитку і психологічної підготовки молоді до захисту Вітчизни, формування серед молоді засад здорового способу життя була досягнута.

 

.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X