Українська версія сайту

Зустріч керівництва інституту з першокурсниками

21-01-2015

21 січня 2015 року на базі Центру спеціальної та фізичної підготовки відбулась зустріч-знайомство виконуючого обов’язки начальника навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної Гвардії України полковника міліції Клачка Володимира Миколайовича з курсантами 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки.

Керівник підрозділу розповів про свій професійний шлях, досвід роботи в органах внутрішніх справ, а також окреслив ті важливі питання, які сьогодні стоять і перед курсантським колективом. Першокурсники охоче розповідали про те, як їм навчається, як вони проводять особистий час та дозвілля. А далі були різнопланові запитання, на які Володимир Миколайович відповів відверто, що дуже сподобалось курсантам. По завершенню зустрічі до особового складу був доведений наказ «Про заохоченню перемінного особового складу національної академії» та вручені погони сержантів. Володимир Миколайович наголосив: «Я впевнений, що саме молоде покоління правоохоронців відрекомендує себе як чесні, відважні, справедливі працівники міліції, адже, вважаю вас майбутнім нашої держави».

Після закінчення заходу в.о. начальника інституту відвідав розташування підрозділу та залишився цілком задоволений умовами проживання курсантів.

Ремез Олена

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X