Українська версія сайту

29-05-2018

На виконання листа Міністерства освіти та науки України від 22.05.2018 № 1/9-331 щодо проведення комплексу заходів з метою організації заходів безпеки в місцях перебування дітей дошкільного віку, учнів та студентів, керівництвом навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ  29 травня проведено зустріч із студентами, курсантами та постійним особовим складом Інституту.

         Під час зустрічі заступники директора інституту Андрій Руденко, Віктор Власик та завідувач кафедри Тактико-спеціальної підготовки Олександр Каверін роз’яснили правила поведінки в разі виникнення ситуацій, які загрожують безпеці та здоров’ю дітей і працівників, а саме заходи особистої безпеки, правила та шляхи евакуації, довели інформацію про заборону внесення до приміщень отруйних вибухонебезпечних та інших предметів, що можуть становити загрозу здоров’ю та життю людей. Також зупинилися на посиленні контролю доступу на територію ННІ № 3 осіб, які не беруть безпосередньої участі в освітньому процесі.

 

 

         Наприкінці керівництво вкотре наголосило на правилах проживання в гуртожитках інституту, про дбайливе ставлення до майна, яке надано їм у тимчасове користування та про вчасну сплату за проживання.

 

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X