Українська версія сайту

Зустріч курсантів ННІ №3 з практичним працівником

30-10-2017

У навчально-науковому інституті №3 продовжуються організовуватися зустрічі перемінного особового складу з працівниками практичних підрозділів.

Зустріч курсантів ННІ №3 з практичним працівником

27 жовтня з курсантами першого та другого курсів навчального підрозділу зустрівся начальник відділу превенції Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві майор поліції Володимир Лисюк.

Зустріч курсантів ННІ №3 з практичним працівником

Під час зустрічі Володимир Миколайович ознайомив присутніх із секторами роботи відділу превенції, а це: сектор дільничних інспекторів поліції, ювенальної превенції, сектор контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи.

Також він зосередив увагу курсантів на наказі МВС України від 28.07.2017 №650 «Про затвердження Інструкції з організації діяльності дільничних офіцерів поліції» та інших нормативно-правових документах, що регламентують превентивний напрям діяльності. 

Зустріч пройшла цікаво та змістовно. В робочому порядку хлопці та дівчата задавали питання, адже невдовзі, з метою закріплення одержаних теоретичних знань, курсанти другого курсу будуть проходити додаткову практичну підготовку в Дарницькому управлінні поліції ГУ НП у місті Києві.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X