Українська версія сайту

Зустріч курсантів ННІ №3 з практичними працівниками – випускниками НАВС

02-10-2017

В рамках ознайомлення із практичною стороною діяльності різних підрозділів Національної поліції, 29 вересня для курсантів навчально-наукового інституту №3 організована зустріч з практичними працівниками – випускниками Національної академії внутрішніх справ.

Зустріч курсантів ННІ №3 з практичними працівниками –  випускниками НАВС

Курсанти інституту мали змогу поспілкуватися з випускниками академії, відмінниками навчання, а вже сьогодні, співробітниками оперативно-аналітичного відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України, старшими уповноваженими, старшими лейтенантами поліції Кравченком Еріком та Чорнобривцевою Юлією. Представив гостей заступник директора інституту підполковник поліції Андрій Руденко.

Зустріч курсантів ННІ №3 з практичними працівниками –  випускниками НАВС

В ході зустрічі молоді фахівці ознайомили присутніх із основним завданням роботи підрозділу – виявлення, запобігання та припинення злочинів у сфері економіки, боротьба з корупцією й хабарництвом у сферах, які мають стратегічне значення для економіки нашої держави тощо. Вони зазначили, що робота водночас і відповідальна, і цікава.

Також зосередили увагу хлопців та дівчат на важливості набутих знань у стінах навчального закладу для майбутнього професійного становлення, адже гарні теоретичні знання, це добре підґрунтя оволодіння практичною діяльністю.

Гості побажали курсантам успіхів у навчанні та здійснення мрій.

 

ВСГР ННІ №3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X