Українська версія сайту

Зустріч курсантів та студентів ННІ №3 з Дмитром Булатовим

01-02-2018

З початком нового семестру у навчально-науковому інституті №3 традиційно продовжуються організовуватись зустрічі особового складу з непересічними особистостями.  

01 лютого до навчального підрозділу завітав український політик, громадський активіст, один із лідерів Автомайдану, учасник АТО Дмитро Булатов.

Зустріч курсантів та студентів ННІ №3 з Дмитром Булатовим

 

В його біографії можна виділити конкретні періоди: 2010 рік –  закінчив Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут»; початок 2013 року – сприяв створенню громадської організації «Соціально відповідальне суспільство»; листопад 2013 року – організував та був активним учасником акцій «Автомайдану»; з 27 лютого по 02 грудня 2014 року – міністр молоді та спорту України; 2015 рік – учасник антитерористичної операції на Сході України. За мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій Присязі, нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни».

Зустріч курсантів та студентів ННІ №3 з Дмитром Булатовим

 

Зустріч пройшла цікаво і змістовно, у надзвичайно теплій атмосфері. Дмитро Сергійович у перші хвилини спілкування подякував курсантам за вибір професії,  основним завданням якої є захист законних прав, свобод та інтересів громадян країни. Поділився з присутніми спогадами про участь у Автомайдані, Революції Гідності. Детально зупинився на темі проведення реформи у Національній поліції України.

З особистого життєвого досвіду порадив молодому поколінню шукати компроміси для вирішення будь-яких конфліктних ситуацій.

Цього вечора курсанти та студенти задавали свої питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Зустріч курсантів та студентів ННІ №3 з Дмитром Булатовим

 

Основна думка, яку хотів донести до юнаків та дівчат наш гість – ставити перед собою мету і обов’язково досягати її. Побажав їм стати професіоналами своєї справи, бути справжніми патріотами України.

Після офіційної частини – фото на згадку, щоб потім поділитися враженнями з рідними та друзями.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X