Українська версія сайту

«Дитина і автомобільний транспорт»

20-11-2017

Під час проведення заходів до Тижня безпеки дорожнього руху курсанти другого курсу Дудкевич Надія, Андрійчук Тетяна та Жовтовський Іван відвідали спеціалізовану школу № 314 Дарницького району.

«Дитина і автомобільний транспорт»

В трьох перших класах було проведено просвітницько-профілактичне заняття з Правил безпеки дорожнього руху на тему «Дитина і автомобільний транспорт» за допомогою мультимедіа.

Захід було проведено з метою надання учням інформації про автомобільний транспорт і дорожній рух, сформувати усвідомлення необхідності дотримання правил безпечної поведінки всіма учасниками дорожнього руху. Курсанти допомагали учням зрозуміти обставини, за яких транспорт буває небезпечним і може завдати шкоди людині. Розбиралися у тому, чому іноді транспорт може завдати шкоди людині.

«Дитина і автомобільний транспорт»

Учням ще раз нагадали, що треба завжди бути обережним і переконатись, що водій вас бачить. Одяг повинен містить світлоповертальні смужки і точки. Вони також часто бувають на взутті, портфелях та рюкзаках.

Спілкування проходило у жвавій обстановці. Курсанти відповідали на запитання та весело фотографувалися з учнями. Самим курсантам сподобалося проведення заняття у такому форматі, та вважають, що такі профілактичні уроки необхідно проводити починаючи з перших класів.

«Дитина і автомобільний транспорт»

Надія Дудкевич, 23 н.г.

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X