Українська версія сайту

«Поліція діалогу»

10-04-2017

Під такою назвою з 4 по 7 квітня на базі навчально-наукового інституту №3 представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні був організований тренінг з переговорної діяльності для тренерів Національної поліції.

Для проведення тренінгу були залучені 6 фахівців поліції Чеської Республіки. Загалом цільова аудиторія заходу була представлена працівниками підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України, викладачами та практичними психологами Національної академії внутрішніх справ.

«Поліція діалогу»

Співробітниками відділу міжнародних зв’язків академії та інституту були створені усі належні умови для комфортної роботи учасників тренінгу. Тож вони мали змогу плідно попрацювати та обговорити нагальні питання з даної проблематики: обмінятися інформацією, поділитися практичним досвідом роботи.

7 квітня у приміщенні загальної бібліотеки інституту відбулась церемонія закриття тренінгу та вручення сертифікатів та за участю ректора академії генерала поліції другого рангу Володимира Чернєя.

«Поліція діалогу»

«Поліція діалогу»

Приємно, що захід такого масштабу пройшов на території саме нашого навчального підрозділу.

Елеонора Маковецька
ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X