Українська версія сайту

«Символ твоєї свободи»

19-02-2022

Під такою назвою для курсантів першого курсу у загальній бібліотеці ННІ № 3 проведений просвітницький захід до 30-річчя з дня затвердження Верховною Радою України тризуба як Малого герба України та визначення його головним елементом великого Державного Герба України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті національний символ українців часів визвольних змагань XX століття.

«Символ твоєї свободи»

Спіробітники загальної бібліотеки зупинились на історичних фактах. Нагадали молоді, що тризуб має тисячолітню історію: під знаком Тризуба обороняли Українську Народну Республіку, він був на нагородах і листівках Української повстанської армії, на лацканах піджаків учасників багатотисячних мітингів проти комуністичного тоталітарного режиму наприкінці 80-х. Тризуб об’єднує українських патріотів, які сьогодні захищають наш суверенітет і територіальну цілісність Україниу Східному регіоні.

«Символ твоєї свободи»

«Символ твоєї свободи»

Державний Герб – один із символів державності та нашої ідентичності. Він поєднує у собі дух нашого народу, підкреслю свободолюбивість та незалежність, звязує між собою покоління українців. І цей зв'язок не повинен перериватися.

Цінуємо своє, шануймо символи! З Днем Державного Герба!

 

ГВСРД ННІ № 3, НАВС

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X