Українська версія сайту

«Україна в контексті глобальних викликів»

08-06-2017

За такою назвою сьомого червня на запрошення Фонду Віктора Пінчука, 107-й мер Нью-Йорку Рудольф Джуліані прочитав публічну лекцію. До участі в заході долучилися українські студенти, науковці та лідери думок.

Нашу академію представили курсанти ННІ № 1 Дмитро Столяренко, Максим Перушко; курсанти ННІ № 2 Оксана Марченко, Каріна Чабан, Віталія Дяків, Ксенія Борових, Анастасія Корягіна, Неля Симак, Ярослав Самарський, Катерина Солоденко; курсанти ННІ № 3 Наталія Кислицька, Олександра Приходько, Вікторія Панасюк, Наталія Кондратюк, Вікторія Біляєва, Олександр Артеменко, Тетяна Лагодичі з науковими співробітниками відділу організації науково-дослідної роботи Аллою Голоколосовою і Оленою Шевченко.

«Україна в контексті глобальних викликів»

Рудольф Джуліані, якого вважають одним з найефективніших керівників у сучасній американській історії, отримав титул «Людина року», був удостоєний звання почесного лицаря Королевою Англії, а також був нагороджений Президентською Премією Свободи Рональда Рейгана. Він займався боротьбою з організованою та економічною злочинністю в Нью-Йорку, коли був досягнутий надзвичайний рекорд – понад 4000 судових вироків.

«Україна в контексті глобальних викликів»

«Україна в контексті глобальних викликів»

Під час лекції обговорювалися правові та інституційні механізми забезпечення розвитку української держави, зокрема із досвіду США: відновлення військової спромоги; демократія як форма організації політичного життя суспільства; системна протидія корупції; державна підтримка партнерських відносин і т.д.

Також іноземний фахівець, якого багато хто називає «мером світу», поділився сміливими думками про шляхи подолання найважчих питань внутрішньої і міжнародної політики сьогодення - від багаторічних глобальних конфліктів до тероризму, нової реальності у вигляді військових кібертехнологій, майбутньої реформи охорони здоров’я та проблем міграції, політичного керівництва та оцінок виборів у майбутньому.

«Україна в контексті глобальних викликів»

Захід став чудовою нагодою для української молоді поспілкуватись з екс-мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X