Українська версія сайту

«Юстиція – відкрита для людей»

16-09-2017

Під таким гаслом, 15 вересня на базі Головного територіального управлінням юстиції у місті Києві проводився «День відкритих дверей» для студентів навчальних закладів юридичного профілю.

«Юстиція – відкрита для людей»

Відвідали захід і слухачі магістратури першого курсу старший лейтенант поліції Олександр Єрмоленко та лейтенант поліції Іван Чорнобай.

Із вступним словом до молоді звернулися заступник Міністра юстиції України Гії Гецадзе та начальник Головного управління юстиції у місті Києві Станіслав Куценко.

У актовій залі керівники структурних підрозділів Головного управління юстиції м. Києва ознайомили присутніх з особливостями роботи столичного управління юстиції, надали відповіді на запитання, надали інформаційні бюлетені.

«Юстиція – відкрита для людей»

Наші магістри мали змогу подивитися на порядок та особливості роботи органів юстиції зсередини, ознайомитись з цікавими проектами та новаціями у сфері надання юридичних послуг громадянам, а саме: «Я МАЮ ПРАВО!», «Соціальний ліфт», «Шлюб за добу», новітнім сервісом «Он-лайн будинок юстиції» тощо.

«Юстиція – відкрита для людей»

«День відкритих дверей» пройшов цікаво та змістовно. Можливо наші правоохоронці-юристи виявлять бажання пройти практику в столичному управлінні юстиції. А можливо – залишаться працювати у цій професійній сфері.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X