Українська версія сайту

«З людьми і для людей»

12-11-2014

З нагоди Дня вшанування ветеранів органів внутрішніх справ 11 листопада у навчально-науковому інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України відбулась зустріч з поетом-піснярем, декламатором, ветераном органів внутрішніх справ, полковником міліції у відставці Федором Семченком.

Розпочав він свій творчий вечір з історичних фактів окупації України, нагадавши курсантам, що 28 жовтня в державі відзначалась 70-річниця з дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Федір Семенович щиро ділився цікавими біографічними спогадами про дитячі роки, юність та службу в органах внутрішніх справ. У сплетінні спогадів він декламував вірші зі своїх збірок «Життя, оспіване віршами», «З людьми і для людей». Вірші про любов, про землю, що його зростила, про рідну матір, про кохану...

Продемонстрував Федір Семенович і свої вокальні можливості. Протягом всієї зустрічі він викликав курсантів на діалог, тож пісню «Катюша» співав весь зал. І можна позаздрити тій позитивній енергетиці, яка йшла в зал зі сцени.

Курсанти теж не залишились осторонь: Катерина Сорочинська та Євгеній Діанов виконали для почесного гостя пісні «Україна – вишиванка»  та «Я так тебе люблю».

Зустріч пройшла на одному подиху, ніби в залі зібралась одна велика родина. На знак шанування курсанти щиро дарували нашому гостю гучні оплески. Також від колективу інституту Федору Семеновичу вручили Подяку та квіти, побажавши міцного здоров’я, творчої наснаги та божої благодаті.

Майбутнім же міліціонерам ветеран побажав наступне: «Не бійтеся труднощів і не спиняйтеся перед ними. Будьте чесними та принциповими. Постійно працюйте над підвищенням своєї майстерності та професіоналізму, переймайте та втілюйте у життя величезний досвід ветеранів, вчіться великій науці працювати з людьми і до Вас обов’язково прийдуть високі посади, звання, досвід, зарплата і повага народу. Нехай Ваш життєвий шлях завжди буде просторим, безхмарним і щасливим».

Ми сердечно вдячні Федору Семеновичу за прекрасний вечір і чекаємо нових зустрічей!

Елеонора Маковецька

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X